Carnavalskleding
Party-Time heeft het grootste assortiment carnavalskleding. Zoek dus niet verder, want hier bent u aan het juiste adres. Duizenden carnavalspakken hebben wij voor u op voorraad. Onder heren vindt u logischerwijs alle kleding die geschikt is voor de mannen, hetzelfde geldt voor de dames. Alle carnavalskleding voor het vrouwelijke geslacht is onder dit menu te vinden. Ook aan de kinderen hebben we gedacht. Alle pakken voor de kids vindt u in de categorie carnavalskleding kinderen.
Kleding in ieder thema
Heeft u al een voorkeur voor een bepaald carnavalsthema? Dan kunt u dit ook aanklikken in het menu. Populaire carnavalsthema’s voor de heren zijn het piraten, cowboy, politie en soldaat kostuum. Ook hip dit jaar zijn de Opposuits. Dit zijn grappige kostuums die perfect zijn voor de carnaval. Populair voor de dames zijn het piraten, politie, schoolmeisje en indiaan kostuum. Bij de kinderen is het clown, brandweer, cowboy, indiaan en politie kostuum erg in trek.
Waarom verkleden we ons tijdens Carnaval?
Carnaval is een traditie die ontstaan is tijdens de christelijke, heidense tijden. Daar werden maskers gedragen om de boze geesten te verdrijven en de komst van de lente te vieren. De winter werd verdreven en daar hoorde ook een optocht bij.   Op een gegeven moment werd echter het feest verboden door de katholieke kerk. De bevolking was het hier niet mee eens en bleef door feesten. Om niet herkenbaar te zijn werden daarom hele kostuums en maskers gemaakt. Het feest was een tijdje illegaal, totdat de kerk besloot om het feest weer uit te roepen tot een nationale feestdag: carnavalskleding was geboren!
Carnavalskleding passen?
Bent u bang dat de maat kleiner of groter uitvalt dan bij u kledingmaat past? Dan kunt u wellicht beter de carnavalskleding komen passen. In Weert hebben we een showroom met een grootte van 350 m2. Hier kunt u uitstekend het juiste kostuum uitzoeken, waarmee u graag in de polonaise wilt lopen. Daarnaast kunt u hier altijd de hulp inroepen van onze deskundige medewerker, zij helpen u graag!