Carnavalskleding trends 2020 voor groepen

Carnaval vier je niet alleen, dat vier je met z’n allen! En zeker met je vrienden. Des te leuker is het om met je vriendengroep carnavalskleding aan te schaffen. Zo ziet iedereen dat jullie bij elkaar horen en kun je uniek voor de dag komen. Ook wanneer je met een groep in een optocht loopt wil je dat jullie carnavalskleding bij elkaar past. Neem ook dan een kijkje in onze webshop. We hebben veel leuke ideeën. Bij Party-time geven we ook nog eens hoge korting op carnavalskleding voor jouw en je vriendengroep!
We geven je graag een paar leuke verkleedtips voor jou en je carnavalsvrienden.

In deze blog de volgende tips voor carnavalskleding voor groepen:

Peaky blinders gang

De serie Peaky Blinders is een gigantische hit op Netflix. Voor wie het heeft gemist: Peaky Blinders is een Britse historische dramaserie over een criminele bende uit Birmingham. Leider van de bende is Thomas Shelby. Deze serie speelt zich af kort na de Eerste Wereldoorlog.
We krijgen al veel mannen in de winkel die vragen naar een jaren 20-outfit om verkleed te gaan als Thomas Shelby tijdens carnaval. Maar je kan ook prima als groep verkleden in deze trend. Ben je met alleen mannen dan steken jullie je allemaal in een Peaky Blinders outfit. De belangrijkste onderdelen van deze carnavalsoutfit is een witte blouse, vestje, bijpassend jasje, stropdas en petje.
Ook de vrouwen kunnen zich aansluiten bij deze bende. Wil je dat een beetje sjiek en in carnavalssfeer doen, ga dan voor een charleston jurk. Dit is ook typisch jaren 20 en pas dus perfect bij de kleding van de mannen. In onze shop vindt je diverse carnavalskleding voor de mannen én mooie stijlvolle carnavalsjurkjes voor de dames.

Carnaval groepsoutfit fruit

Is jouw vriendengroep een lollige carnavalsgroep? Houden jullie wel van wat grappigs en origineels tijdens carnaval? Wat dacht je er van om met je vriendengroep als fruitschaal verkleed te gaan! Hoe groter jullie vriendengroep, des te voller de fruitschaal gevuld is. Ga dit carnavalsseizoen verkleed als aardbei, watermeloen, kiwi, sinaasappel en banaan.

En wat dacht je van een trosje bananen? Als je bent een kleine vriendengroep bent is dat ook een leuke verkleedtip voor carnaval! Ga allemaal verkleed als banaan, steek zo nu en dan de koppen bij elkaar en daar heb je jullie eigen trosje bananen!

Carnavalsoutfit prinses

Ga je met een groep vriendinnen op stap tijdens carnaval dan is het superleuk om jullie je te verkleden als prinsessen. Natuurlijk kunnen ook de mannen gewoon meedoen met deze groepsoutfit. Als het over carnavalskleding gaat, geldt maar één vraag: waarom niet?
Maar je carnavalsoutfit compleet met carnavalsaccessoires zoals een tiara en een prinsessenstaf. En heb je het snel koud? Neem er dan een prinsessencape bij! De mooiste prinsessenjurken en accessoires vind je in onze feestwinkel. Kom als een burger binnen en verlaat de winkel als ware prinses. Liever een andere carnavalsoutfit? De leukste carnavalskleding voor een groep meiden vindt je bij Party-time!

Rock & Roll carnavalskleding

Rock & Roll is de tijd van Elvis, Rockabilly, lekker swingen op de dansvloer en van de petticoats. Rock & Roll is een van de populairste muziekstijlen en carnavalskleding. Wil je dit jaar met je optocht- of vriendengroep verkleed gaan als Rock & Roll kings en queens? We hebben verschillende Rock & Roll carnavaloutfits voor dames en heren in onze webshop.
Of ga verkleed als Grease-vriendengroep. Deze film barst van de Rock & Roll! Sandy en Danny zijn de twee bekendste namen uit de film, maar hebben beiden een vriendengroep. De meiden noemen zich Pink Ladies en de jongens de T-Birds. We hebben carnavalsjasjes van beiden groepen in onze webshop. Bestel snel online of kom ze passen in onze carnavalswinkel.

Het kan lastig zijn om voor een hele vriendengroep de kleding aan te schaffen. Twijfel je bijvoorbeeld over de goede maat? Kom dan langs in onze carnavalswinkel in Weert. We kunnen dan pasmodellen voor je regelen. Iedereen in je vriendengroep kan dan de kleding passen en de goede maat bestellen. Houdt er rekening mee dat als je kleding wilt voor een grotere groep, we dit niet altijd op voorraad hebben. Kom daarom tijdig naar de winkel zodat we jullie carnavalskleding kunnen bestellen.
Naast dat we de leukste carnavalspakjes hebben, hanteren we voor hoge kortingen voor jullie groep.

De afgelopen jaren kregen we deze groepsfoto’s ingestuurd!

Familie thema BijTrainingspak bling