Carnavalskleding voor kinderen en gezinnen, tips en trends voor 2020

Ga je met het hele gezin op in het carnavalsfeest? Dan moet de hele familie er tip top uit zien
natuurlijk! Of jullie nu individueel verkleed gaan of met z’n allen in ene thema: bij Party-time hebben we de leukste carnavalskleding voor je kind of het hele gezin!

In deze blog bespreken we de volgende onderwerpen:

Carnavalspakje baby

Hoe kleiner je kind, hoe schattiger het is om hem of haar te verkleden in een schattig carnavalspakje. Party-time heeft diverse carnavals-onesies, carnavals-capes en carnavalspakjes voor baby’s.
Kleine kinderen verkleden we graag als een sprookjesfiguur of eenhoorn. Ook de carnavalskleding van Frozen is razend populair. Maar wat dacht je ervan om je kleine te verkleden als duiveltje of boefje! We hebben diverse carnavalskostuums voor de allerkleinste carnavalsvierder.

Carnavalskleding jongens

Als ze wat ouder zijn kiest de jeugd steeds vaker zelf hun carnavalskleding uit. Party-time heeft een groot aantal carnavalsoutfits voor jongens en meisjes. Er is genoeg te kiezen.
Jongens gaan graag stoer verkleed met carnaval, bijvoorbeeld als astronaut, piraat, indiaan of agent. We hebben al deze carnavalskleding en nog veel meer in onze carnavalswinkel. Daarnaast vind je ook diverse andere carnavalskleding voor jongens zoals brandweer, gangster of superheld. Maar de enige echte superheld die op het moment heel populair is, is natuurlijk Max Verstappen. Veel jongens verkleden zich met carnaval als Max in een stoere raceoverall.
Om de carnavalsoutfits compleet te maken heb je bij ons veel keus in carnavalsaccessoires en schmink. Denk bijvoorbeeld aan een helm voor bij je astronautenpak. Of nep-handboeien en een pistooltje voor je politiepak. Uiteraard allemaal van plastic en hartstikke veilig.

Carnavalskleding meisjes

Meisjes kiezen er vaak voor zich lief te verkleden als eenhoorn, vlinder of prinses. Maar er zijn ook jongedames die voor stoer gaan met carnaval. Zij verkleden zich als politieagente, panter of piraat.
Dit jaar zien we dat veel meisjes zich verkleden met carnaval als cheerleader of discodanseres.
Denk hierbij ook aan carnavalsaccessoires om het kostuum af te maken. Een cheerleader kan natuurlijk niet haar dansjes doen zonder pompons! En een echte piraat heeft een mooie hoed en zwaard bij zich. Je vindt al deze accessoires in onze feestwinkel. Kom dus snel een kijkje nemen. Want waar jongedames ook voor kiezen deze carnaval, je hebt bij ons ruime keuze in verschillende carnavalspakjes voor meisjes.

Carnavalskleding voor het hele gezin

Gaan jullie met het hele gezin feest vieren tijdens carnaval? Kies er dan voor om met het gezin in een thema verkleed te gaan. Iedereen zal snappen dat jullie bij elkaar horen!
Bij Party-time kun je met het hele gezin komen shoppen voor dit carnavalsseizoen. Gaat jullie gezin dit jaar verkleed als bij of als familie indiaan?
Of houden jullie wel van iets schokkends? Ga dan met je gezin als zombies verkleed! Zijn jij en je partner het er al jaren over eens dat jullie een echte boef op de wereld hebben gezet? Ga zelf verkleed als politieagent en verkleed de kleine als boef! Je kan het zo gek niet bedenken of jullie gezin zal er zeker uitspringen met carnaval.

Kom in onze feestwinkel in Weert kijken welke carnavalskleding we allemaal hebben voor mannen, vrouwen en kinderen. Je maakt je carnavalsoutfit helemaal af met diverse carnavalsaccessoires en schmink. Je vindt alle carnavalsbenodigdheden allemaal onder één dak.
We weten zeker dat jullie er dit jaar tip top uitzien tijdens het carnavalsseizoen!

Carnavalskleding Dames en Herencarnavalskleding groep gospel