Carnavalskleding trends van 2020 voor koppels

Als echte carnavalsvierders zijn jij en je partner natuurlijk elke dag van de partij. Jullie besteden veel aandacht aan het uitkiezen van je carnavalskleding en carnavalsaccessoires.
En natuurlijk wil je dat iedereen ziet dat jullie bij elkaar horen. Verkleed je daarom als koppel. Als twee personages waarvan de één niet zonder de ander kan.
Er zijn een heleboel manieren om je als koppel te verkleden tijdens carnaval.

We hebben een paar leuke ideeën van carnavalsoutfits voor koppels zoals:

Carnavalsoutfits Sandy en Danny van Grease

Wie kent ze niet, Sandy en Danny van Grease, hét ultieme filmkoppel. Party-time heeft leuke Grease verkleedkleren in het assortiment. En daar hoef je bij ons geen vier ton voor neer te leggen!
De mannen smeren flink wat gel in hun haar en trekken onze stoere leren Danny Zuko-jas aan. De dames gaan als Sandy. In onze winkel in Weert hebben we het stoere Sandy kostuum: strakke broek, top en leren jasje.
Vier je heel toevallig je vrijgezellenfeest tijdens carnaval? Laat dan je entourage verkleed gaan als de T-Birds en Pink Ladies.
Neem een kijkje in onze online winkel of kom naar onze carnavalswinkel in Weert om alle jaren 60 carnavalskleding, rock & roll carnavalsoutfits en carnavalsaccessoires te shoppen.

Highschool zombies carnavalskleding

Zombies zijn sinds de serie ‘The Walking Dead’ nog steeds erg populair. We zien dan ook veel mensen in onze winkel die zich als zombie verkleden met carnaval. Willen jij en je partner je als zombie verkleden, maar dan wel als een écht setje? Ga dan als highschool zombies! De quarterback van het footballteam heeft in films altijd verkering met captain van de cheerleaders.
Naast highschool zombie outfits, hebben we ook andere zombie carnavalskleding om je als koppel te verkleden. Zo kun je ook als zombie-bruid en zombie-bruidegom verkleed gaan en hebben we ook zombie-clown carnavalskleding. Natuurlijk hebben we ook de bijbehorende accessoires voor je in onze winkel!

Carnavalskleding sprookje

Er is veel carnavalskleding verkrijgbaar met een sprookje als thema. Als je samen met je partner verkleed wil gaan in een sprookjesthema kom je al snel uit bij een sprookje met een prins en prinses. Maar wat dacht je van roodkapje en de boze wolf? Geen traditioneel prins en prinses verhaal maar tóch heel leuk om je als koppel zo te verkleden tijdens carnaval.
In onze webshop vind je nog meer carnavalskleding in sprookjes thema. Wat dacht je om als sneeuwwitje en de boze koningin of om beiden als tovenaars verkleed te gaan? Neem een kijkje in onze feestwinkel voor meer originele koppel carnavalsoutfits.

Grappige carnavalskleding

Houden jij en je partner wel van een geintje? Kan het jullie niet bont genoeg tijdens carnaval? Ga dan eens voor iets unieks en opvallends. Ga dan samen verkleed als een frietje en hamburger! Deze kostuums zijn superleuk en zal de andere feestgangers zeker niet ontgaan.
Zijn deze kostuums je toch net iets te bont? We hebben diverse soorten grappige carnavalskleding in ons assortiment. Je kan bijvoorbeeld samen als clown verkleed gaan. We hebben diverse soorten clownspakken. Zelfs in de populaire neon kleuren! Of ga samen verkleed als een baby deze carnaval.

Naast deze voorbeelden is er nog veel meer carnavalskleding voor dames en carnavalskleding voor heren. Zo zijn alle beroepen verkrijgbaar voor hem en haar. Ook hebben we meerder variaties van een bepaald koppel kostuum. Ook als je partner van hetzelfde geslacht is, kun je samen verkleed gaan. Ga bijvoorbeeld allebei als cowboy of als sexy non deze carnaval!
Neem een kijkje in onze webshop of kom naar onze feestwinkel in Weert en vind samen jullie speciale carnavalsoutfit.

carnavalskleding groep gospelBiologisch afbreekbare chunky glitters 3 gr. Angelfish