Carnaval kinderkleding

Carnaval kinderkleding

U zoekt een webshop waar u carnaval kinderkleding kunt bestellen? Laat u dan verrassen door het assortiment van PARTY-time in Weert. Wij zijn een winkel en webshop waar u een groot aanbod aan carnavalskleding vindt, waaronder ook voor kinderen.

Voor ieder kind wat wils!

We verkopen kleding voor jongens en meisjes in verschillende soorten thema’s. Zo hebben we carnaval kinderkleding in de thema’s piraat, indiaan, cowboy/cowgirl, politie/boef, dieren, sprookjes, halloween, holbewoner/viking en clowns. Een groot aanbod, voor ieder kind wat wils. Vindt u het lastig om de goede maat te kiezen en bent u woonachtig in Weert of omgeving? Kom dan langs in onze winkel. Onze medewerkers helpen u graag bij het kiezen van geschikte carnavalskleding, in de juiste maat.

Kom langs of bestel online!

Onze winkel is gevestigd op de Maaspoort 60 in Weert. U kunt 7 dagen per week bij ons terecht voor carnavalskleding en accessoires. In onze winkel is er voldoende gelegenheid tot passen, zodat u verzekerd van uw keuze naar huis gaat. Uiteraard staan onze medewerkers voor u klaar voor het beantwoorden van vragen. Wilt u liever online carnaval kinderkleding bestellen? Dat kan zeker! In onze webshop vindt u ons volledige assortiment online. We hebben de meeste kleding op voorraad en kunnen daardoor snel leveren. Meestal heeft u uw bestelling binnen 4 dagen in huis. Bestelt u voor 50 euro of hoger, dan berekenen we geen verzendkosten.

Neem nu een kijkje op onze webshop! Heeft u vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen of mailen. Graag tot ziens in onze webshop of in de winkel!

Contact

Gilet tiroler-0Gilet tiroler-0