0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Lederhosen Dames

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 16 van 19 in totaal

  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 16 van 19 in totaal

  1. 1
  2. 2

Lederhosen Dames

Party-Time heeft een groot assortiment Lederhosen dames in haar assortiment. Ons assortiment bestaat uit korte, 3/4 en lange lederhosen dames. Ideaal als Oktoberfest kleding of voor een Tiroler party. Zonder deze Duitse kledingsdracht hoor je er namelijk niet bij!


Lederhosen voor Dames steeds populairder

Wie dacht dat lederhosen alleen voor mannen waren heeft het mis. Sinds een aantal jaar zijn ook de Lederhosen dames op de markt. Het verschil tussen de broeken is uiteraard de vorm. Bij vrouwen zit de Duitse broek over het algemeen wat strakker, zodat het ook vaak gezien wordt als hotpants. Daarnaast zijn de Lederhosen voor dames een stuk sexier dan de broeken voor de heren én bestaat het assortiment uit veel meer soorten kleuren. Bij ons kunt u bijvoorbeeld kiezen uit roze, rode en zelfs groene lederhosen.


Waar komt de Lederhosen Dames vandaan?

De lederhosen voor dames is, het zal je niet verbazen, afgeleid van de mannelijke variant. De geschiedenis hiervan gaat enkele honderden jaren terug. In het zuiden van Duitsland en Oostenrijk werd de broek gebruikt in de vrije tijd, tijdens het jagen of werk. De lange lederhosen waren speciaal, die mochten de mannen namelijk alleen aan bij feestelijke gelegenheden. De broek was vroeger eigenlijk altijd gemaakt van echt leder. Dit was sterk materiaal wat niet snel kapot ging. Verder bevatte de lederhosen vaak versiersels. Dit gaf aan uit welke streek men afkomstig was. De dames droegen vroeger geen leder lederhosen. Zij gingen de straat op in een Dirndl jurkje.

Welke lederhosen passen het best bij mij?

Party-time heeft veel verschillende soorten Lederhosen dames. Je hebt bijvoorbeeld cowhide broeken. Dit zijn broeken die gemaakt zijn van de huid van de koe. Cowhide is een soort leder, alleen is dit een natuurlijke en onbewerkte materiaalsoort. Ook hebben we strech skai lederhosen. Dit is gemaakt van kunstleer en is redelijk flexibel. Daarnaast is het materiaal glimmend, waardoor de broek er extra goed uitziet. Verder is de hotpants erg populair op dit moment. Hotpants zijn korte broekjes die vaak strak om de taille zitten, zodat het erg sexy oogt. In tegenstelling tot de normale hotpants zitten er bij de lederhosen dames ook nog bretels aan. Je slaat dus twee vliegen in een klap: je ziet er goed uit en je bent helemaal klaar voor Oktoberfest of een Tiroler party!