Carnavalskostuum dames

Carnavalskostuum dames

Op zoek naar een carnavalskostuum voor dames? Neem dan eens een kijkje in de webshop van PARTY-time. Tussen de 8000 kostuums zit vast wel een kostuum wat u zint. Naast kleding vindt u bij ons ook accessoires om uw outfit helemaal af te maken.

Van losse kledingstukken tot kostuums

PARTY-time verkoopt carnavalskleding voor dames, heren en kinderen. Ons assortiment is divers. Van losse kledingstukken tot hele kostuums en van ballonnen tot allerlei accessoires. Bij ons vindt u het allemaal! Ons assortiment is verdeeld in verschillende thema’s:beroepen, 60’s/70’s, halloween, avontuur, geschiedenis, landen, dieren, Oktoberfest, Leg Avenue, Koningsdag. Door middel van de zoekfunctie vindt u snel het carnavalskostuum voor dames dat u zoekt.

Accessoires die uw outfit helemaal afmaken!

Naast kleding vindt u bij ons ook een hoop accessoires. Accessoires die uw outfit afmaken zoals brillen, strikken of hoeden, maar ook andere producten zoals fopartikelen en decoratiemateriaal vindt u bij ons in de webshop. Ook verkopen we schmink-producten en haarspray in verschillende kleuren.

Bestel online of kom langs

Bestel nu uw carnavalskostuum voor dames bij PARTY-time of kom langs in onze winkel. Indien u een bestelling via onze website plaatst, ontvangt u uw bestelling binnen 4 dagen in huis. Als u voor 50 euro of meer bestelt, betaalt u geen verzendkosten. Ook is het mogelijk om onze winkel in Weert te bezoeken. Voordeel hiervan is dat u de kleding direct kunt passen en mee kunt nemen. Onze winkel is 7 dagen in de week geopend. Onze openingstijden vindt u op onze website. Heeft u vragen en/of opmerkingen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Contact

Gilet tiroler-0Gilet tiroler-0