Verhuur

Feestspecialist van huis uit met jarenlange ervaring in het feestgebeuren wordt er nu een compleet pakket aangeboden. U hoeft alleen uw wensen kenbaar te maken en wij regelen de rest. Niet alleen feestartikelen en ballondecoratie’s, maar uw feest wordt geregeld tot in de puntjes. Totaal ont-zorgen noemen wij dat. Of het nu gaat om een compleet verzorgde receptie, een themafeest, tuinfeest of feest op locatie, ballondecoratie, verhuur of catering, onze specialisten gaan geen uitdaging uit de weg. één adres,één contactpersoon en één factuur…gemakkelijker kan het niet.

 

Van partytent tot feestpaviljoen
Of het gaat om een feest van 10 personen, 100 of 500, Party-time weet de juiste overkapping voor u te selecteren zodat u goed tevoorschijn komt. Statafels, tapinstallatie’s, garderobes, verlichting, u kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben een passende oplossing.

Van welkomstdrankje tot uitgebreid buffet
Ook nemen wij u graag de catering uit handen. Of u het klein wilt houden met alleen een welkomstdrankje of toch een compleet warm en/of koud buffet! Alles ingericht naar uw smaak en specifieke wensen. Met de lekkerste wijnen en huisgemaakte gerechten scoort u altijd bij uw gasten.

Van ballonnenboog tot compleet themadecor
Een tent is maar een tent, totdat onze decorateur aan de slag gaat. Of het nu gaat om specifieke ballondecoratie‘s of compleet uitgewerkte thema’s, al dan niet in uw huiskleuren/stijl. Voor elk budget kunnen wij een passende aanbieding maken.

Interesse? Neem dan contact op.

groep verkleed in carnavalskledingCarnavalskleding Dames en Heren