Schmink en make-up voor bij je carnavalskleding

De échte carnavalsvierder die er helemaal voor gaat, schminkt ook zijn of haar gezicht! De mogelijkheden om jezelf te schminken zijn eindeloos. Door het diverse aanbod van kleuren, glitters, applicaties en nep-wimpers kun je elke dag voor een andere look gaan tijdens carnaval. Bij iedere carnavalsoutfit is wel een make-up look of geschminkt gezicht te maken.

We hebben in onze webshop handige stencils te koop. Hiermee maak je eenvoudig en snel een supermooie creatie. Deze stencils zijn handig als je een patroon op je gezicht of lichaam wil maken. De stencils zijn gemaakt van dun materiaal en daarom perfect om op je huid te gebruiken. Je kan ze na gebruik afwassen met zeep en water en weer opnieuw gebruiken.

Met glitters maak je van je gezicht een shiny geheel. Je kunt deze glitters aanbrengen met speciale fixing gel voor glitters. Voor een mooi effect breng je grote en kleine glitter door elkaar aan. Je doet dit het beste met je vinger of een penseel. In onze webshop vind je een groot aanbod aan glitter make-up waaronder biologisch afbreekbare glitters.

Vergeet ook je haren niet deze carnaval. Met een van onze gekleurde haarsprays en haarverf maak je een onvergetelijke indruk met je carnavalsoutfit dit seizoen. Ook voor je haren zijn er glitters te krijgen in de vorm van gel.

Wij hebben diverse soorten en merken schmink en make-up in ons assortiment zoals:

  • BadAss BAM
  • Grimas
  • PXP
  • Lilatex
  • Superstar
  • Stargazer
  • Kryolan
  • PaintGlow

PaintGlow

Een trend die zeker terug te zien is tijdens carnaval 2020 is de neon kleur. Om helemaal in stijl je carnavalskostuum af te maken gebruik je hiervoor neon gekleurde make-up van PaintGlow. Lippenstift, eyeliner, mascara, nagellak en haarverf: alles is in neon kleuren verkrijgbaar. Daarnaast heeft PaintGlow ook lichtgevende make-up of glow in de dark schmink. Zo val jij zeker op tijdens carnaval! Deze verf is op wax basis. Het is een gladde, romige substantie die makkelijk aan te brengen is op het gezicht of lichaam met je vingers, een borstel of sponsje.

PXP Professional Colours

Noem maar een kleur of PXP heeft het aan make-up of schmink. Ze hebben wel meer dan 100 verschillende kleuren en tinten. Je creëert eenvoudig iedere carnavalsdag een andere look met cake make-up, water schmink, facepaint, oogschaduw en glitters. Daarnaast hebben ze ook diverse applicaties zoals diamantjes en steentjes voor je lichaam.
Ook PXP heeft ook alle benodigdheden om de schmink en make-up aan te brengen zoals make-up borstels en make-up sponsjes. En ga je voor een enge look? Dan heeft PXP ook latex protheses en nep-bloed om nepwonden te maken.

Ben je niet zo goed in schminken? Dan heeft dit merk ook stickers om op je gezicht te plakken. Dit ziet er zo goed als hetzelfde uit als schminken. Ook hebben ze diverse stencils om een patroon op je gezicht of lichaam aan te brengen met schmink producten.

Naast de make-up en schmink van deze twee merken hebben we nog veel meer keuze aan schminkproducten. Neem een kijkje in onze webshop voor alle make-up en schmink artikelen. Of kom naar de winkel in Weert voor advies.

Trainingspak blingBoa brandveilig dik pink/zilver lurex 180cm/75gr-0