Carnavalskostuums

Zoekt u de perfecte outfit voor carnaval? Zoek niet verder en neem dan een kijkje in de webshop van PARTY-time. U vindt bij ons voldoende inspiratie en mogelijkheden om u perfect te kleden voor carnaval. Ons assortiment bestaat uit duizenden carnavalskostuums voor mannen, vrouwen en kinderen.

Accessoires en kleding

In onze webshop kunt u uw hart ophalen als het om carnavalskleding gaat. We zijn op de hoogte van de trends op dit gebied. De populaire thema’s, zoals piraten, cowboy, politie, soldaat, schoolmeisje, indiaan, clown en brandweer zult u bij ons dan ook zeker terugvinden. U kunt zelf navigeren door onze webshop of carnavalskostuums zoeken door middel van de zoekfunctie. Twijfelt u over het soort outfit of de maat, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze deskundige medewerkers helpen u graag.

Accessoires maken een outfit af! Neem daarom zeker ook even een kijkje bij de accessoires die er in onze webshop staan. Van glitterschoenen tot opvallende hoeden en van gekke brillen tot sjaals. Laat de carnaval maar komen!

Webshop en winkel

Naast de webshop kunt u ook onze winkel in Weert bezoeken. In onze showroom kunt u uw hart ophalen tussen alle carnavalskostuums. Er is voldoende gelegenheid om te passen en er lopen medewerkers rond om uw vragen te beantwoorden of om u te adviseren. U kunt 7 dagen in de week langskomen bij ons in de winkel op de Maaspoort 60 in Weert. Shop nu uw carnavalskostuum in de webshop van PARTY-time en steel de show tijdens carnaval! Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen of mailen. Hopelijk tot snel in onze webshop of winkel!

verhuur partytent