Carnavalskleding voor dames en heren, de trends van 2022

Ben jij op zoek naar dé trends in carnavalskleding voor 2022? Dan ben je bij Party-time aan het juiste adres.
Carnaval, ook wel vastelaovend genoemd, is niet zomaar een feest. Carnaval is een life-style.
Vanaf de elfde van de elfde gaat het los en vinden er verschillende evenementen plaats. Ieder carnavals evenement wil jij er op je best uit zien. Je wilt de show stelen met jouw carnavalsoutfit, masker, carnavalshoedje en geschminkte gezicht. Daarom hebben we de trends van carnavalskleding 2022 op een rijtje gezet zodat je tijdens carnaval goed voor de dag komt!

In deze blog vertellen we je meer over de carnavalstrends van 2022:

Carnavalsoutfit Joker in rood pak!

Wat een absolute trend gaat worden dit carnavalsseizoen is de carnavalsoutfit Joker.
Dat komt door de filmhit Joker die vorig jaar in de bioscoop draaide.
In deze film speelt Joker, de slechterik uit de Batman films, dit keer de hoofdrol. Het is een van de meest winstgevende films ooit en Joaquin Phoenix, die Joker speelt, won zelfs een Golden Globe voor beste acteur. Genoeg redenen om je dit jaar als Joker te verkleden tijdens carnaval. Let er wel op dat je als de ‘goede’ Joker verkleed gaat. In de Batman films heeft Joker altijd een paarse jas aan. Maar in deze film draagt Joker een rood pak. Vergeet niet om de bijbehorende schmink en groene haarspray te bestellen!
Let op: Dit pak is alleen te koop in onze winkel in Weert!

Flower power carnavalskleding

Een van dé trends dit jaar wordt het flower power carnavalskostuum! Neon kleuren zijn helemaal in dit carnavalsseizoen en die kleuren vind je allemaal terug in flower power outfits.
Je kan het zo bont maken als je zelf wil met de flower power outfit. We hebben namelijk ook diverse flower power accessoires. Met een afro pruik en peace-ketting maak je je carnavalsoutfit helemaal af.

Carnavalskleding disco

We zijden het al: neon is hot! En alhoewel disco lijkt op flower power, is het dat niet! Disco is een periode later dan flower power. Een disco outfit ziet er dan ook iets anders uit. Zo kan de disco kleding voor dames niet zonder een petticoat of disco glitter rok. Daaronder draag je dan beenwarmers en pumps of plateaulaarzen.
De disco outfit van de man is een jaren 70 pak in een felle, het liefst neon, kleur. Daaronder draag je dan een hippe rouches blouse. Ook mannen dragen onder het pak plateaulaarzen. Show je moves deze carnaval in een disco-outfit van Party-time.

Peaky Blinders gangster carnavalsoutfit

De carnavalsoutfit voor mannen waar ontzettend veel vraag naar is dit jaar is dat van Thomas Shelby. Hij is de ganglord uit de serie Peaky Blinders. Voor wie het heeft gemist: Peaky Blinders is een Britse historische dramaserie over een criminele bende uit Birmingham. Het speelt zich af kort na de Eerste Wereldoorlog. Ga deze carnaval verkleed als de gangster Thomas Shelby of zijn kleine broertje Finn met een Peaky Blinders outfit. Je vindt diverse jaren 20 outfits in onze webshop. Bij dit carnavalskostuum hoort ook een ouderwetse platte pet. Ook deze hebben we in onze winkel, net als andere carnavalsaccessoires. Ook de dames kunnen in deze stijl verkleed gaan! Voor hen hebben we Peaky Blinders kleding in de stijl burlesque en charleston.

Carnavalsjas dames

Vrouwen kunnen natuurlijk ook een pak dragen maar veel leuker voor de dames is de markiezin jas met petticoat. Deze jassen wordt steeds populairder tijdens het carnavalsseizoen. Er zijn carnavalsjassen in verschillende prints en kleuren. De jasjes zijn er in een kort model en lang model. Bij de korte modellen zie je de petticoat goed. Kies je voor een lange jas dan valt deze mooi over de petticoat heen. De keuze is aan jou, Party-time heeft ruime keuze in carnavalsjassen!
Pimp hier zelf je carnavalshoed bij en je carnavalsoutfit is helemaal compleet.

Carnavalsoutfit SWAT/FBI

Ben je een échte stoere man of vrouw? Ga dan verkleed als SWAT of FBI-agent. Mannen verkleden zich met een SWAT vest carnaval. De vrouwen pakken natuurlijk groots uit met een FBI of SWAT jurkje. Draag er een petje en zonnebril bij en je look is helemaal af.
Er zijn diverse SWAT en FBI-carnavalskostuums te vinden in onze webshop. Voor welke kies jij?

Carnavalskostuum pimp

Mannen vinden het leuk om zich tijdens carnaval te verkleden als pimp. En je kan je eenvoudig als pimp kleden met te gek carnavalspak. Deze zogenaamde suits zien wel al langer tijdens carnaval. Geen saai zwart maatpak maar een stoer pak met all-over geldprint of een lichtblauw pak met flamingo’s. Wat dacht ervan om dit jaar verkleed naar carnaval te gaan in een pak met snoephartjes of Mexicaanse doodshoofden? Bekijk de carnavalspakken heren in onze webshop.

Sexy carnavalspakje voor dames

Voor de dames geldt al jaren: hoe korter het carnavalspakje hoe beter. Carnaval is van oorsprong een heidens feest en dat laten de vrouwen zich geen twee keer zeggen: Tijdens carnaval gaan de dames graag sexy verkleed in een sexy carnavalsjurkje. De sprookjes outfit en het dieren kostuum zijn razend populair bij de dames. Of je nu als roodkapje, sexy agente, panter of eenhoorn verkleed wil gaan: Party-time heeft heel veel pakjes waar je lekker mee kunt gaan carnavallen.

Party-time is dé carnavalswinkel van Weert en omstreken. Bij ons heb je ruime keus in diverse carnavalskleding voor dames en carnavalskleding voor heren. Hoe je ook wilt gaan tijdens deze carnaval, Party-time heeft voor iedereen een mooi carnavalskostuum.
Ben jij er aan uit wat je gaat worden met carnaval? Kom dan een kijkje nemen bij Party-time in Weert. Of bestel meteen je favoriete carnavalskleding online.
Zorg dat jouw verkleedkleren op tijd in huis zijn en bestel op tijd voor carnaval lost barst!

verhuur partytentFamilie thema Bij