Carnavalsaccessoires voor bij je carnavalskleding

Carnavalsaccessoires maken jouw carnavalsoutfit helemaal af. Bij iedere carnavalsoutfit horen weer andere accessoires. We hebben accessoires voor ieder carnavalskostuum. Of je nu verkleed gaat als heks, indiaan of vampier. Daarnaast hebben we alle accessoires die bij beroepen horen zoals een brandweerhelm of nep-pistool.
In onze webshop vindt je ook schouder- en handtassen die bij je carnavalsoutfit passen. Handig om je spullen zoals geld en je telefoon in op te bergen.
Maak je carnavalsoutfit af met bling bling. In onze feestwinkel vind je diverse sieraden zoals kettingen en armbanden. Ben je op zoek naar gouden of zilveren schoenen of laarzen die bij je carnavalskleding passen, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres.
Wil je carnaval anoniem vieren? Dan zijn er diverse carnavalsmaskers te koop bij Party-time. Neem bijvoorbeeld het Dali masker of een eng zombie masker.
Hoe je ook verkleed gaat, je koopt bijpassende carnavalsaccessoires online bij Party-time. Laat je verrassen door onze grote assortiment carnavalsbenodigheden.

Pruiken en haarsieraden voor bij je carnavalspakje

Vind jij je haar in een permanent zetten of verven nét iets te ver gaan voor een week feestvieren? Dan kun je kiezen voor een pruik. Zo heb je meteen een compleet andere carnavalslook. Kies je voor lang groen haar of kort paars glitterhaar? Er zijn ook pruiken met een natuurlijke look. Bijvoorbeeld lang bruin haar of lang blond haar. Er zijn pruiken in iedere kleur en iedere lengte verkrijgbaar.
We hebben onder andere hippie pruiken, afro pruiken en zeemeermin pruiken.

Carnavalsbrillen

Met een leuke funbril val je goed op tijdens carnaval. Komt dat even mooi uit dat Party-time een grote collectie carnavalsbrillen heeft. Een bril past bij bijna alle carnavalsoutfits, er is altijd wel een leuke bril die past bij jouw carnavalskleding Er zijn ook carnavalskostuums die niet zonder bril kunnen zoals een nerdkostuum of discopak.  Neem een kijkje in onze webshop voor ons grote assortiment gekke carnavalsbrillen.

Gekleurde lenzen

Wil je echt voor iets heel bijzonders gaan? Kies dan voor onze gekke carnavalslenzen. Zeker als je ook je gezicht schminkt maken deze lenzen het plaatje compleet. Ze maken bijvoorbeeld je horror carnavalskleding net wat enger. Let op: deze lenzen zijn niet op sterkte!

Hoeden en petten voor bij carnavalskleding

Bij bijna ieder carnavalskostuum hoort wel een hoed, pet of ander hoofddeksel.
Ga je verkleed als heks, denk dan aan een heksenhoed. Is je carnavalsoutfit gangster? Dan heb je een gleufhoed nodig om je kostuum af te maken. Naast hoeden en petjes die passen bij een bepaald carnavalskostuum hebben we ook veel andere gekke hoedjes en mutsen in ons assortiment. Neem een kijkje in de webshop en bestel je mooiste hoedje.

Boa’s en veren

Je kan natuurlijk een standaard hoed kopen in onze winkel. We hebben zelfs hele luxe hoeden die al helemaal versierd zijn. Maar het is natuurlijk veel leuker om zelf je hoed te pimpen voor carnaval. Ook daarvoor hebben we allemaal accessoires zoals bloemetjes, decoratieve band, boa’s, veren en decoslang tubes in verschillende kleuren. Je maakt zo een hoed die niemand anders heeft en waar jij de show mee kan stelen tijdens carnaval. Een hoed past bij ieder kostuum, maar is extra mooi te combineren met een carnavalsjas!

Handschoenen, panty’s, kousen en sokken om je carnavalsoutfit compleet te maken

Een warme carnavalsoutfit is geen overbodige luxe. Er zijn veel buiten evenementen en dat is eind februari nog best koud. Kleed je daarom warm aan tijdens deze evenementen.
Hiervoor hebben we diverse carnavalsaccessoires in onze winkel. Handschoenen, panty’s, kousen: allemaal om je warm te houden én om te matchen met je carnavalskleding.

Weet je al met welke carnavalsaccessoires jouw carnavalsoutfit compleet wordt? Bestel dan snel in de webshop of kom naar onze winkel in Weert. We hebben veel accessoires op voorraad. Ben je ook op zoek naar schmink en make-up producten? Lees dan meer over hierover in onze blog over schmink en make-up.

Biologisch afbreekbare chunky glitters 3 gr. Angelfish